23 OKTOBER 2022. - Koninklijk besluit houdende benoeming van de voorzitter van de Nederlandstalige Kamer van de Raad van Beroep van de Psychologencommissie

Bij koninklijk besluit van 23 oktober 2022 wordt aan mevrouw Jellina Buelens eervol ontslag verleend uit haar functie van plaatsvervangend voorzitter van de Nederlandstalige Kamer van de Raad van Beroep van de Psychologencommissie.

Bij hetzelfde besluit wordt mevrouw Jellina Buelens, benoemd voor een termijn van zes jaar tot voorzitter van de Nederlandstalige Kamer van de Raad van Beroep van de Psychologencommissie.

Dit besluit treedt in werking de dag waarop het bij uittreksel in het Belgisch Staatsblad wordt bekendgemaakt.

Binnen een termijn van zestig dagen vanaf deze bekendmaking kan een verzoekschrift tot nietigverklaring bij de Raad van State ingediend worden tegen deze beslissing. Het verzoekschrift moet, gedateerd en ondertekend, vergezeld worden van het vereiste aantal eensluidend verklaarde afschriften en van een afschrift van de bestreden beslissing en bevat:

het opschrift 'verzoekschrift tot...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT