22 JUNI 2020. - Ontslag en benoeming van leden van de provinciale evaluatiecommissies bij het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap

Bij besluit van de Vlaamse minister van Welzijn, Volksgezondheid, Gezin en Armoedebestrijding van 22 juni 2020 wordt het volgende bepaald:

Artikel 1. In dit besluit wordt verstaan onder provinciale evaluatiecommissie: de provinciale evaluatiecommissie, vermeld in artikel 12 van het besluit van de Vlaamse Regering van 24 juli 1991 betreffende de indiening en afhandeling van de aanvraag tot ondersteuning bij het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap.

Art. 2. Aan de heer Herman KUPPERS wordt met ingang van 1 januari 2020 eervol ontslag verleend uit zijn functie van effectief lid van de provinciale evaluatiecommissie Limburg.

Art. 3. Mevrouw Fadma BOUHBASS wordt met ingang van 1 juli 2019 benoemd tot effectief lid van de provinciale evaluatiecommissie Limburg.

Art. 4. Aan de heer Rik MUES wordt met ingang van 1 januari 2020 eervol ontslag verleend uit zijn functie van effectief lid en voorzitter van de provinciale evaluatiecommissie Limburg.

Art. 5. Mevrouw Inge...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT