22 APRIL 2016. - Voorlopige vaststelling van het ontwerp gewestelijk ruimtelijk uitvoeringsplan « historisch gegroeid bedrijf 'Verhelst' te Knokke-Heist »

Bij besluit van de Vlaamse Regering van 22 april 2016 wordt het volgende bepaald :

Artikel 1. Het bij dit besluit gevoegde ontwerp gewestelijk ruimtelijk uitvoeringsplan « historisch gegroeid bedrijf "Verhelst" te Knokke-Heist » wordt voorlopig vastgesteld.

De normatieve delen van dit ontwerp gewestelijk ruimtelijk uitvoeringsplan zijn gevoegd bij dit besluit als bijlagen :

  1. bijlage I bevat het grafisch plan;

  2. bijlage II bevat de stedenbouwkundige voorschriften bij het grafisch plan;

    De niet-normatieve delen van dit ontwerp gewestelijk ruimtelijk uitvoeringsplan zijn gevoegd bij dit besluit als onderdeel van bijlage III tot en met bijlage VI :

  3. bijlage, IIIa en IIIb, de toelichtingsnota met een weergave van de feitelijke en juridische toestand, meer bepaald de tekstuele toelichting en de kaarten; de relatie met het Ruimtelijk Structuurplan Vlaanderen, een lijst van de voorschriften die strijdig zijn met het voormelde gewestelijk ruimtelijk uitvoeringsplan en die worden opgeheven, een overzicht van de conclusies van het...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT