21 JANUARI 2022. - Koninklijk besluit houdende het ontslag van de eerste en derde plaatsvervangende rechtskundige bijzitter en houdende de benoeming van de rechtskundige bijzitter en de eerste, tweede en derde plaatsvervangende rechtskundige bijzitters bij de provinciale Raad van de Orde van architecten van de provincie Vlaams-Brabant

Bij koninklijk besluit van 21 januari 2022 wordt aan de heer Pieter Jongbloet eervol ontslag verleend uit zijn functie van eerste plaatsvervangend rechtskundig bijzitter bij de provinciale Raad van de Orde van architecten van de provincie Vlaams-Brabant.

Bij hetzelfde besluit wordt aan de heer Tim De Ketelaere eervol ontslag verleend uit zijn functie van derde plaatsvervangend rechtskundig bijzitter bij de provinciale Raad van de Orde van architecten van de provincie Vlaams-Brabant.

Bij hetzelfde besluit wordt de heer Tim De Ketelaere voor een termijn van zes jaar benoemd tot rechtskundig bijzitter bij de provinciale Raad van de Orde van architecten van de provincie Vlaams-Brabant.

Bij hetzelfde besluit worden, voor een termijn van zes jaar, de heer John Toury tot eerste plaatsvervangend rechtskundig bijzitter, mevrouw Laura Mols tot tweede plaatsvervangend rechtskundig bijzitter en de heer Roel Anciaux tot derde plaatsvervangend rechtskundig bijzitter benoemd bij de provinciale Raad van de Orde van architecten van de provincie Vlaams-Brabant.

Dit besluit treedt in werking de dag waarop het bij uittreksel in het Belgisch Staatsblad wordt bekendgemaakt.

Binnen een termijn van zestig dagen vanaf deze bekendmaking kan een verzoekschrift tot...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT