21 APRIL 2022. - Besluit van de Regering van de Franse Gemeenschap tot goedkeuring van de beroeps- en opleidingsprofielen opgesteld door de 'Service francophone des Métiers et des Qualifications' (SFMQ)

De Regering van de Franse Gemeenschap,

Gelet op het samenwerkingsakkoord gesloten tussen de Franse gemeenschap, het Waals gewest en de Franse gemeenschapscommissie betreffende de oprichting van de "Service francophone des Métiers et des Qualifications" (SFMQ), gesloten te Brussel op 27 maart 2009;

Gelet op het decreet van 10 december 2015 tot goedkeuring van het samenwerkingsakkoord van 27 maart 2009 tussen de Franse gemeenschap, het Waals gewest en de Franse gemeenschapscommissie betreffende de oprichting van de "Service francophone des Métiers et des Qualifications" (SFMQ);

Overwegende dat de "Chambre de Concertation et d'Agrément" (ChaCA - Kamer van Overleg en Goedkeuring) van de SFMQ op 25 maart 2022 de oprichting van beroeps- en opleidingsprofielen heeft goedgekeurd;

Op de voordracht van de Minister van Onderwijs voor sociale promotie en de Minister van Onderwijs ;

Na beraadslaging,

Besluit :

Artikel 1. De regering van de Franse gemeenschap keurt de beroeps- en opleidingsprofielen van bestuurder van versnijmachine goed (1ste TRANS.BOIS-condu.aba-V01-2022), zoals gevalideerd door de « Chambre de Concertation et d'Agrément » (ChaCA - Kamer van Overleg en Goedkeuring) van de SFMQ in haar vergadering van 25 maart 2022.

Art. 2. De regering van de Franse gemeenschap keurt de beroeps- en opleidingsprofielen van uitsleper goed (1ste TRANS.BOIS-déba.-V01-2022), zoals gevalideerd door de « Chambre de Concertation et d'Agrément » (ChaCA - Kamer van Overleg en Goedkeuring) van de SFMQ in haar vergadering van 25 maart 2022.

Art. 3. De regering van de Franse gemeenschap keurt de beroeps- en opleidingsprofielen van operator van zagerij goed (1ste TRANS.BOIS-op.scie-V01-2022), zoals gevalideerd door de « Chambre de Concertation et d'Agrément » (ChaCA - Kamer van Overleg en Goedkeuring) van de SFMQ in haar vergadering van 25 maart 2022.

Art. 4. De regering van de Franse gemeenschap keurt de beroeps- en opleidingsprofielen van zager goed (1ste TRANS.BOIS-scieur-V01-2022), zoals gevalideerd door de « Chambre de Concertation et d'Agrément » (ChaCA - Kamer van Overleg en Goedkeuring) van de SFMQ in haar vergadering van 25 maart 2022.

Art. 5. De regering van de Franse gemeenschap keurt de beroeps- en opleidingsprofielen van boswachter goed (1ste TRANS.BOIS-ouv.forest-V01-2022), zoals gevalideerd door de « Chambre de Concertation et d'Agrément » (ChaCA - Kamer van Overleg en Goedkeuring) van de SFMQ in haar vergadering van 4 februari 2022.

Art. 6. De...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT