20 OKTOBER 2021. - Ministerieel besluit houdende benoeming van de leden van de examencommissie van de Franse Gemeenschap voor het secundair onderwijs

De minister van Onderwijs,

Gelet op het decreet van 27 oktober 2016 betreffende de organisatie van de Examencommissies van de Franse Gemeenschap voor het gewoon secundair onderwijs ;

Gelet op het besluit van de regering van de Franse Gemeenschap van 15 november 2017 tot uitvoering van het decreet van 27 oktober 2016 houdende organisatie van de Examencommissies van de Franse Gemeenschap voor het gewoon secundair onderwijs;

Besluit :

Artikel 1. § 1. De heer Damien REBELLA, adjunct-directeur-generaal van de Algemene dienst voor het gewoon secundair onderwijs en PMS-centra, wordt benoemd tot voorzitter van de Examencommissies van de Franse Gemeenschap voor het gewoon secundair onderwijs.

§ 2. Mevrouw Cindy RENARD, directeur van de Directie Examencommissies voor het Secundair Onderwijs, wordt benoemd tot afgevaardigde voorzitster van de examencommissies van de Franse Gemeenschap voor het gewoon secundair onderwijs.

Art. 2. § 1. De secretaris van elke examencommissie wordt benoemd uit de leden van het administratief personeel van niveau 1 van de Directie van de Examencommissies voor het gewoon secundair onderwijs.

§ 2. De adjunct-secretaris van elke examencommissie wordt benoemd uit de leden van het administratief personeel van niveau 2+ van de Directie van de Examencommissies voor het gewoon secundair onderwijs.

Art. 3. Tot vast lid van de examencommissies van de Franse Gemeenschap voor het gewoon secundair onderwijs worden benoemd:

- DABEYE Annick

- ECKELMANS Stéphanie

- GRAILLON Sylvie

- HANOSET Florence

- JELEN Jean-Luc

- Nathalie PLISNIER

- SPINEUX Michael

Art. 4. Tot niet-permanent lid van de Examencommissies van de Franse Gemeenschap voor het gewoon secundair onderwijs worden benoemd:

- BAIVIER Michèle

- BELLISTRI Justine

- BELS Jacques

- BISTON Francis

- BLAFFART Théo

- BORLEE Chantal

- BOEM Lucette

- BOUTEILLER Bernadette

- CAMBIER Eric

- CAPIZZI Nunzia

- CLAUS Benoit

- COOS Danielle

- CORNUT Catherine

- COUBEAU Jacqueline

- Samuel CROISSIEAUX

- DAUBIT Jacqueline

- DE BLOK Isabelle

- DECHENE Jonas

- DE HULST Juan

- DELATTRE Véronique

- DELSEMME André

- DEROANNE Jean-Marie

- DEWEZ André

- DU CHAMPS - DUBGIK Nicole

- DUBOIS Lise

- FILEE Antoni

- FLORIANI Eric

- FOUDA André

- GERARD Etienne

- GOBERT Maxime

- GODELAINE Marie-Paule

- HARMEGNIE Pierre

- HEEKHOUT Yves

- HEUSCHEN Eric

- HONOREZ Micheline

- HOORNAERT Michèle

- HOUBRECHTS Christiane

- HUBERT Elisabeth

- JOUANT Bernadette

- KEVERS Mariline

- KICQ Alain

- KOUNTOURGIANNO Thomas

-...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT