11 JUNI 2020. - Decreet houdende wijziging van het gecoördineerde decreet van 16 juli 1975 tot inrichting van een letterkundige prijs van het Parlement van de Franse Gemeenschap

Het Parlement van de Franse Gemeenschap heeft aangenomen en Wij, Regering, bekrachtigen hetgeen volgt:

Artikel 1. In artikel 3, 4° van het voorstel van decreet tot wijziging van het gecoördineerde decreet van 16 juli 1975 tot instelling van een letterkundige prijs van het Parlement van de Franse Gemeenschap, wordtworden de termwoorden "Conseil de la jeunesse de la Communauté française" vervangen door "Forum des jeunes".

Art. 2. In het gecoördineerde decreet van 16 juli 1975 tot instelling van een letterkundige prijs van het Parlement van de Franse Gemeenschap wordt een artikel 9 toegevoegd, luidend als volgt:

"Artikel 9: Het Bureau van het Parlement kan, in geval van een ernstige en uitzonderlijke toestand die de volksgezondheid of de openbare veiligheid in gevaar brengt en die de leden van de jury belet hun werkzaamheden te verrichten, besluiten de organisatie van de prijs uit te stellen of geheel te annuleren, de werkzaamheden van de jury uit te stellen voor een door het Bureau vast te stellen periode of het in de voorgaande artikelen vastgestelde tijdschema te wijzigen. »

Kondigen dit decreet af, bevelen dat het in het Belgisch Staatsblad zal worden bekendgemaakt.

Gegeven te Brussel, 11 juni 2020.

De Minister-President,

P.-Y. JEHOLET

De Vice-President en Minister van Begroting, Ambtenarenzaken, Gelijke Kansen en belast met...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT