1 APRIL 2022. - Besluit van de Vlaamse Regering tot vaststelling van een lijst van uitgesloten diensten voor de kmo-portefeuille

Rechtsgrond

Dit besluit is gebaseerd op:

- het decreet van 16 maart 2012 betreffende het economisch ondersteuningsbeleid, artikel 37.

Vormvereisten

De volgende vormvereisten zijn vervuld:

- De Inspectie van Financiën heeft advies gegeven op 3 februari 2022.

- De Raad van State heeft advies 71.038/1 gegeven op 9 maart 2022, met toepassing van artikel 84, § 1, eerste lid, 2°, van de wetten op de Raad van State, gecoördineerd op 12 januari 1973.

Initiatiefnemer

Dit besluit wordt voorgesteld door de Vlaamse minister van Economie, Innovatie, Werk, Sociale economie en Landbouw.

Na beraadslaging,

DE VLAAMSE REGERING BESLUIT:

Artikel 1. In artikel 12, eerste lid van het besluit van de Vlaamse Regering van 26 februari 2016 tot toekenning van steun aan kleine en middelgrote ondernemingen voor ondernemerschapsbevorderende diensten en kmo-groeitrajecten, wordt een punt 5° toegevoegd, dat luidt als volgt:

"5° de diensten die in geen geval ondernemerschapsbevorderend zijn, als vermeld in artikel 9, eerste lid, 2°, die opgenomen zijn in de lijst die als bijlage is toegevoegd.".

Art. 2. Aan hetzelfde besluit, het laatst gewijzigd bij het ministerieel besluit van 7 september 2021, wordt een bijlage toegevoegd, die als bijlage 1 bij dit besluit is gevoegd.

Art. 3. De bijlage bij hetzelfde besluit, toegevoegd bij dit besluit, wordt vervangen door de bijlage die als bijlage 2 bij dit besluit is gevoegd.

Art. 4. Artikel 1 en 2 van het ministerieel besluit van 8 juni 2020 tot wijziging van artikel 12 van het besluit van de Vlaamse Regering van 26 februari 2016 tot toekenning van steun aan kleine en middelgrote ondernemingen voor ondernemerschapsbevorderende diensten en kmo-groeitrajecten en artikel 27 en 28 van het ministerieel besluit van 30 maart 2016 tot uitvoering van het besluit van de Vlaamse Regering van 26 februari 2016 tot toekenning van steun aan kleine en middelgrote ondernemingen voor ondernemerschapsbevorderende diensten en kmo-groeitrajecten, wat betreft de steun voor ondernemerschapsbevorderende diensten worden ingetrokken.

Art. 5. Het ministerieel besluit van 9 juli 2021...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT