Hoe start en run ik een bedrijf?

Uitgever:
Edipro
Publicatiedatum:
2007-12-02
Auteurs:

(Zaakvoerder van privé secretariaat )
ISBN:
9076924325

Beschrijving:

U start een eigen zaak of u bent al een tijdje met uw eigen onderneming in de weer. Al gauw merkt u dat het papierwerk zich snel opstapelt. Iedereen vertelt u dat u 'uw administratie' goed moet opvolgen. Er zijn zelfs bedrijven die failliet gaan door een slechte opvolging van de administratie of door een slechte organisatie. Hoe hard u ook werkt: als u vergeet te factureren, als u 'met iets niet in orde bent' of als u vergeet uw klanten te bedienen, dan loopt het FOUT!
'Hoe start en run ik een bedrijf ?' behandelt daarom op een praktische manier hoe u uw administratie best organiseert, maar er is meer...
Deze praktische gids is immers een totaalhandleiding voor de (toekomstige) zelfstandige en KMO'er. Onderwerpen als opstart van een bedrijf, publiciteit, opvolging van bestellingen/leveringen/betalingen, onthaal van klanten en leveranciers, organiseren van de werkstroom, financieel beheer, debiteurenbeheer, aanwerven van personeel, enz. worden doelgericht besproken.
Het boek is geschreven in een duidelijke en eenvoudige taal, met veel foto's zodat ook de ondernemer die niet administratief onderlegd is, begrijpt hoe alles in zijn werk gaat. Het boek staat bovendien boordevol handige tips en tricks om alle taken snel en efficiënt aan te pakken. Alle onderwerpen worden hierbij stap per stap uitgelegd.
U hoeft daarom niet het hele boek in een keer te lezen, u kan perfect enkel de hoofdstukken eruit halen die u op dat moment interesseren.
'Hoe start en run ik een bedrijf ?' is dan ook een no-nonsense ruggesteun voor veel ondernemers.

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT