Rechterlijke Orde Bij koninklijk besluit van 13 september 2004, dat in werking treedt op 31 juli 2005, is Mevr. Bovyn, M., voorzitter van de rechtbank van eerste aanleg te Bergen, op haar verzoek, in

Rechterlijke Orde

Bij koninklijk besluit van 13 september 2004, dat in werking treedt op 31 juli 2005, is Mevr. Bovyn, M., voorzitter van de rechtbank van eerste aanleg te Bergen, op haar verzoek, in ruste gesteld.

Zij kan haar aanspraak op pensioen laten gelden en het is haar vergund de titel van haar ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 27 september 2004, dat in werking treedt op 31 juli 2005, is de heer Van Hemel, L., eerste subsituut-procureur des Konings bij de rechtbank van eerste aanleg te Antwerpen, op zijn verzoek, in ruste gesteld.

Hij kan zijn aanspraak op pensioen laten gelden en het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 13 december 2004, dat in werking treedt op 31 juli 2005, is de heer Willems, P., eerste substituut-procureur des Konings bij de rechtbank van eerste aanleg te Bergen, op zijn verzoek, in ruste gesteld.

Hij kan zijn aanspraak op pensioen laten gelden en het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 4 maart 2005, dat in werking treedt op 31 juli 2005, is de heer De Buyst, A., vrederechter van het kanton Geraardsbergen-Brakel, in ruste gesteld.

Hij kan zijn aanspraak op pensioen laten gelden en het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 8 maart 2005, dat in werking treedt op 31 juli 2005, is de heer fobe, M., eerste advocaat-generaal bij het militair gerechtshof, met opdracht om het ambt van magistraat van het openbaar ministerie te vervullen bij het federaal parket, in ruste gesteld.

Hij heeft aanspraak op het emeritaat en het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 23 mei 2005, dat in werking treedt op 31 juli 2005, is aan de heer Rigot, P., ontslag verleend uit zijn ambt van plaatsvervangend rechter in de vredegerecht van het eerste kanton Luik.

Het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 22 juni 2005, is aan de heer Valkeniers, B., op zijn verzoek, ontslag verleend uit zijn ambt van rechter in handelszaken in de rechtbank van koophandel te Antwerpen.

Het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 22 mei 2005, dat in werking treedt op de datum van de eedaflegging welke niet mag gebeuren vÛÛr 1 augustus 2005, is de heer De Smet, F., onderzoeksrechter in de rechtbank van eerste aanleg te Oudenaarde, benoemd tot vrederechter van...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT