Rechterlijke Orde Bij ministerieel besluit van 14 mei 2007, is aan Mevr. Reygaert, C., medewerker bij de griffie van het vredegerecht van het kanton Geraardsbergen-Brakel, opdracht gegeven om tijdelij

Rechterlijke Orde

Bij ministerieel besluit van 14 mei 2007, is aan Mevr. Reygaert, C., medewerker bij de griffie van het vredegerecht van het kanton Geraardsbergen-Brakel, opdracht gegeven om tijdelijk het ambt van adjunct-griffier bij het vredegerecht van dit kanton te vervullen.

Dit besluit treedt in werking op de datum van de eedaflegging, welke niet kan geschieden vÛÛr 1 augustus 2007.

Bij ministeriÎle besluiten van 16 mei 2007 :

- is aan Mevr. Heremans, C., assistent bij de griffie van de rechtbank van eerste aanleg te Antwerpen, opdracht gegeven om tijdelijk het ambt van adjunct-griffier bij deze rechtbank te vervullen.

Dit besluit treedt in werking op de datum van de eedaflegging;

- is aan Mevr. Nagels, M., griffier bij de arbeidsrechtbank te Brussel, opdracht gegeven om haar ambt te vervullen bij het vredegerecht van het vijfde kanton Brussel.

Dit besluit treedt in werking op 1 juni 2007.

Bij ministeriÎle besluiten van 21 mei 2007 :

- is aan Mevr. Rodeyns, C., medewerker bij de griffie van het hof van beroep te Gent, opdracht gegeven om tijdelijk het ambt van adjunct-griffier bij dit hof te vervullen.

Dit besluit treedt in werking op de datum van de eedaflegging;

- is aan Mevr. Van Wijnsberge, A., medewerker bij de griffie van het hof van beroep te Gent, opdracht gegeven om tijdelijk het ambt van adjunct-griffier bij dit hof te vervullen.

Dit besluit treedt in werking op 1 juni 2007;

- is aan de heer Van der Hoeven, S., medewerker bij de griffie van het arbeidshof te Gent, opdracht gegeven om het ambt van adjunct-griffier bij dit hof te vervullen.

Dit besluit treedt in werking op 1 juni 2007;

- is aan de heer Biesemans, J., assistent bij de griffie van de rechtbank van eerste aanleg te Antwerpen, opdracht gegeven om tijdelijk het ambt van adjunct-griffier bij deze rechtbank te vervullen.

Dit besluit treedt in werking op 1 juni 2007;

- is aan de heer Wagemans, P., assistent bij de griffie van de rechtbank van eerste aanleg te Antwerpen, opdracht gegeven om tijdelijk het ambt van adjunct-griffier bij deze rechtbank te vervullen.

Dit besluit treedt in werking op 1 juni 2007;

- is aan Mevr. Bastiaensen, M.-J., assistent bij de griffie van de rechtbank van eerste aanleg te Turnhout, opdracht gegeven om tijdelijk het ambt van adjunct-griffier bij deze rechtbank te vervullen.

Dit besluit treedt in werking op 1 juni 2007;

- is aan Mevr. Nietvelt, S., assistent bij de griffie van de rechtbank van eerste aanleg te Turnhout, opdracht gegeven...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT