Rechterlijke Orde Bij koninklijk besluit van 19 november 2013, in werking tredend op 30 april 2014 `s avonds, is Mevr. Waegeman, V.

Rechterlijke Orde

Bij koninklijk besluit van 19 november 2013, in werking tredend op 30 april 2014 `s avonds, is Mevr. Waegeman, V., griffier-hoofd van dienst in de vakklasse A2 bij de rechtbank van eerste aanleg te Brussel, op haar verzoek in ruste gesteld.

Betrokkene mag haar aanspraak op pensioen laten gelden en het is haar vergund de titel van haar ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 19 november 2013, in werking tredend op 31 januari 2014 `s avonds, is de heer Fourez, J.-C., griffier-hoofd van dienst in de vakklasse A2 bij de rechtbank van eerste aanleg te Bergen, op zijn verzoek in ruste gesteld.

Betrokkene mag zijn aanspraak op pensioen laten gelden en het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 22 november 2013, is aan de heer Criel, B., op zijn verzoek ontslag verleend uit zijn ambt van referendaris in het rechtsgebied van het hof van beroep te Gent.

Dit besluit heeft uitwerking met ingang van 30 september 2013 's avonds.

Bij koninklijk besluit van 22 november 2013, in werking tredend op 19 maart 2014 's avonds, is de heer Oeyen, F., hoofdgriffier in de vakklasse A2 van de politierechtbank te Hasselt, in ruste gesteld.

Betrokkene mag zijn aanspraak op pensioen laten gelden.

Bij koninklijk besluit van 22 november 2013, in werking tredend op 16 augustus 2014 's avonds, is de heer Truyers, P., griffier bij de politierechtbank te Hasselt, in ruste gesteld.

Betrokkene mag zijn aanspraak op pensioen laten gelden en het is hem vergund de titel van zijn ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 19 november 2013, is aan Mevr. Guisset, E., op haar verzoek ontslag verleend uit haar ambt van parketjurist in het rechtsgebied van het hof van beroep te Bergen.

Dit besluit heeft uitwerking met ingang van 5 september 2013 's avonds.

Bij koninklijke besluiten van 19 november 2013, zijn benoemd tot :

- griffier bij het hof van beroep te Brussel, Mevr. Doolaege, G., griffier bij de rechtbank van eerste aanleg te Brussel.

Dit besluit treedt in werking op de eerste dag van de maand volgend op de bekendmaking in het Belgisch Staatsblad;

- voorlopig benoemd griffier bij de rechtbank van eerste aanleg te Nijvel, Mevr. Lejeune, D.

Dit besluit treedt in werking op de datum van de eedaflegging;

- griffier bij het vredegerecht van het kanton Menen, Mevr. Cornette, K., griffier bij het vredegerecht van het kanton Merelbeke.

Dit besluit treedt in werking op de eerste dag van de maand...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT