Rechterlijke Orde Bij koninklijk besluit van 26 oktober 2015 is een einde gesteld aan de functies van Mevr. Pieters, J., griffier bij de arbeidsrechtbank Gent

Rechterlijke Orde

Bij koninklijk besluit van 26 oktober 2015 is een einde gesteld aan de functies van Mevr. Pieters, J., griffier bij de arbeidsrechtbank Gent, gerechtelijk arrondissement Oost-Vlaanderen, met ingang van 31 juli 2015 's avonds.

Betrokkene mag haar aanspraak op definitief vroegtijdig pensioen laten gelden.

Bij koninklijk besluit van 30 oktober 2015 is een einde gesteld aan de functies van Mevr. Vachaudez, C., griffier bij de rechtbank van eerste aanleg Henegouwen, met ingang van 30 juni 2015 's avonds.

Betrokkene mag haar aanspraak op definitief vroegtijdig pensioen laten gelden.

Bij koninklijk besluit van 30 oktober 2015 is een einde gesteld aan de functies van Mevr. Van Tendeloo, M., griffier bij het vredegerecht Antwerpen VII, met ingang van 30 september 2015 's avonds.

Betrokkene mag haar aanspraak op definitief vroegtijdig pensioen laten gelden en het is haar vergund de titel van haar ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 30 oktober 2015, in werking tredend op 31 oktober 2015 's avonds, is Mevr. Godfrint, B., griffier bij het vredegerecht Edingen-Lens, op haar verzoek in ruste gesteld.

Betrokkene mag haar aanspraak op pensioen laten gelden en het is haar vergund de titel van haar ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 2 oktober 2015 is op zijn verzoek een einde gesteld aan de functies van de heer Hauzeur, J.-F., parketjurist in het rechtsgebied van het hof van beroep te Brussel, aangewezen bij het parket Brussel.

Dit besluit heeft uitwerking met ingang van 8 december 2014 's avonds.

Bij koninklijk besluit van 2 oktober 2015 is op zijn verzoek een einde gesteld aan de functies van de heer Lafosse, F., parketjurist in het rechtsgebied van het hof van beroep te Brussel, aangewezen bij het parket Brussel.

Dit besluit heeft uitwerking met ingang van 31 maart 2015 's avonds.

Bij koninklijk besluit van 2 oktober 2015, in werking tredend op 31 december 2015 `s avonds, is Mevr. Meeussen, G., secretaris bij het arbeidsauditoraat Antwerpen, gerechtelijk arrondissement Antwerpen, op haar verzoek in ruste gesteld.

Betrokkene mag haar aanspraak op pensioen laten gelden en het is haar vergund de titel van haar ambt eershalve te voeren.

Bij koninklijk besluit van 23 oktober 2015 is voorlopig benoemd in de klasse A1 met de titel van attaché P&O in het rechtsgebied van het hof van beroep te Antwerpen, Mevr. Frison, K., attaché selectie op arbeidsovereenkomst in het rechtsgebied van het hof van beroep te...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT