Rechterlijke Orde Bij koninklijk besluit van 12 september 1999, dat in werking treedt op 27 maart 2000, is de heer Piret, J.-M., procureur-generaal bij het Hof van Cassatie, in ruste gesteld. Hij he

Rechterlijke Orde

Bij koninklijk besluit van 12 september 1999, dat in werking treedt op 27 maart 2000, is de heer Piret, J.-M., procureur-generaal bij het Hof van Cassatie, in ruste gesteld.

Hij heeft aanspraak op het emeritaat.

Bij koninklijk besluit van 14 februari 2000, dat in werking treedt op 27 maart 2000, is de heer du Jardin, J., eerste advocaat-generaal bij het Hof van Cassatie, benoemd tot procureur-generaal bij dit hof.

Bij koninklijke besluiten van 17 februari 2000 :

- is Mevr. Danckaerts, J., advocaat, plaatsvervangend rechter in het vredegerecht van het kanton Aarschot, benoemd tot rechter in de rechtbank van eerste aanleg te Mechelen;

- zijn benoemd tot rechter in de rechtbank van eerste aanleg te Kortrijk :

- de heer Robbe Ch, advocaat.

Hij wordt gelijktijdig benoemd tot rechter in de rechtbanken van eerste aanleg te Brugge, te Ieper en te Veurne.

- Mevr. Vandenbulcke, G., advocaat.

- is de heer D'Espallier, H., advocaat, plaatsvervangend rechter in het vredegerecht van het kanton Berchem, benoemd tot rechter in de politierechtbank te Antwerpen.

Bij koninklijke besluiten van 18 februari 2000 :

- zijn benoemd tot raadsheer in het Hof van Cassatie :

- de heer Plas, D., voorzitter van de arbeidsrechtbank te Charleroi;

- Mevr. Matray, Ch., voorzitter van de rechtbank van koophandel te Namen.

- is de heer Piteüs, J., licentiaat in de rechten, benoemd tot toegevoegd rechter voor het rechtsgebied van het Hof van Beroep te Brussel.

Hij wordt aangewezen om zijn ambt waar te nemen in de rechtbank van eerste aanleg te Nijvel voor een periode van drie jaar die een aanvang neemt op de datum van de eedaflegging.

Bij koninklijk besluit van 15 februari 2000 is Mevr. De Saedeleer, I., rechter in de rechtbank van eerste aanleg te Nijvel, aangewezen tot het ambt van onderzoeksrechter in deze rechtbank, voor een termijn van een jaar met ingang van 1 maart 2000.

Bij koninklijk besluit van 14...

Pour continuer la lecture

SOLLICITEZ VOTRE ESSAI

VLEX uses login cookies to provide you with a better browsing experience. If you click on 'Accept' or continue browsing this site we consider that you accept our cookie policy. ACCEPT